heippa kaikille!
toivottavasti pidät blogistani jos pidät liity lukijaksi!






Lukijat

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

katsaus viime vuosien varrelta panfussa 1

moikka aattelin muistella panfun aiempia vuosia :)
se päivä millon ella ja max kirjotti oli vuonna 2010!
joten tässä panfu blogin eka teksti:
Hei kaikki ihanat Pandat ja tervetuloa Panfun blogiin!

Moikka! Hienoa, että olette  myös löytäneet Panfun! Me viihdymme Ellan kanssa mainiosti Panfussa, parempaan paikkaan emme ole koskaan kuonoamme pistäneetkään. Autammekin mielellämme kaikissa epäselvyyksissä ja kysymyksissä.  Lisäksi meille voi lähettää viestejä tai kuvia tai mitä tahansa Pandojen mielessä liikkuukaan. Emme malta odottaa, että kuulemme teistä jotain tai törmäämme pelaamassa Panfussa!
Kuten huomaatte, Panfu on jälleen avattu suomeksi. Panfussa voitte chattailla, pelata pelejä ja löytää jatkuvasti uusia paikkoja. Älkää kuvitelkokaan, että ehditte jättää tassunjälkenne edes pieneen osaan Panfua hetkessä, sillä Panfu on yllätyksiä täynnä. Täällä blogissa kerromme Maxin kanssa Panfun uusimmat uutiset ja kerromme, mitä uutta Panfuun on ilmestynyt.
Nyt vain Panfuun pelailemaan ja chattailemaan! Älkää unohtako, että voitte pandakolikoilla uudistaa tyyliänne tai puumajaanne. Me lähdemme nyt juhlimaan uudelleen avattua Panfua! Liittykää mukaan!
Tassuittain,
Max & Ella 

toi oli eka panfu blogin teksti sitten pian tuli panfun eka kultapandapäivä!

muutama kuukaus eteen päin niin tuli nämä kaikki hauskat jutut

 

Maxin kuvasatoa elokuvajuhlista

Tuesday, April 27th, 2010
Mooooi pandulaiset pandastiset pandapalleroiset! :lol:
Kuvia viime viikonloppuna linnassa pidetyistä elokuvajuhlista seuraa tässä! Jos ette päässeet mukaan, ei hätää. Tällä viikolla Panfu on vielä täynnä bileitä, nimittäin 50 puumajassa järkätään diskobileitä kunnon kalusteineen, värivaloineen ja musiikkeineen! Tassut ilmaan! :)

Oli tosi hauskaa, vaikka meinasinkin tukehtua , kun porukkaa oli niin paljon… :shock: Sitten sainkin tosi paljon uusia kamuja ja kiertelin historiallisen monissa puumajoissa!
Tästä ensimmäisestä näkee, miten kodikasta voi olla majassa, vaikkei olekaan kultapanda (kun kerää kaikki uutiskirjeiden lahjat). On hauskaa, kun toi Soque-kettu makailee oksalla. :) Laskekaapas montako Pokopetsia löydätte jo näistä kuvista!



Oli ihan mahtava päivä! En ehkä AINA ehdi tulla niin moniin puumajoihin kyläilemään, mutta yritän moikkailla kaikkia minkä kerkeän. :) Kiitos kaikki, jotka pyysitte mua kamuksi!

Tassuittain,
Max

Salaperäiset kuljetusvaunut

Monday, April 26th, 2010
Huomenta Pandat,
:shock: Tänä aamuna kova tööttäys herätti minut jo klo 6. Hyppäsin sängystäni, ja katsoin ulos ikkunasta. Ahaa! Vaistoni oli oikeassa, enkä herännyt turhaan. Urheilukentän taakse oli ilmestynyt kaksi suurta rekka-autoa.
Näin uteliaana reportterina en voinut vain tyytyä katselemaan niitä kaukaa, joten tartuin kiikareihin… mutta en nähnyt muuta kuin suljetut rekat, koska valitettavasti kiikarini eivät näe autojen seinienkään läpi… :oops: Mitäköhän siellä on? Uusia autoja radalle? Vai ehkä joku kaukaisen maan hieno prinssi, joka haluaa pysyä tuntemattomana..? Ehkä iiiso lastillinen suklaata? En keksinyt muuta keinoa, kuin soittaa Maxille. Sieppasin puhelimen, ja soitin hänelle. Noin kuudentoista tuuttauksen jälkeen hän vihdoinkin vastasi unisella äänellään, ja lähetin hänet asiaa nuuskimaan.

No niin, Ella, tulin jo takaisin! Kävin katsomassa rekkoja, ja aika hukkareissu tulikin. Muutaman lampun ja keilapallon takia herätit minut kauneusuniltani?!?! :roll: Sehän on vain tavallinen huonekalukuljetus …

:oops: Voi anteeksi Max! Eikös se ollutkaan sen kummempaa. :( Tai…odotas… :idea: Oliko lampuissa värikkäät valot ja palloissa hopeisia ruutuja???

Nnnooo, joo. Kuin niin?
Höh, no etkös tajua mitä ne on? Tietysti kalusteet diskobileitä varten! :D Tällä viikollahan 50 voittanutta Pandaa saa diskokalusteet puumajoihinsa. Voit kuvitella millainen meininki siitä syntyy! Käykääpä piipahtamassa puumajoissa moikkaamassa bilepandoja! Voittajien nimet julkaistiin lauantaina, joten postaus löytyy jostain tuolta alapuolelta.
Jes! :cool:
Tassut kattoon ja joraamaan!
Ella ja
Max

Pokopetsien esittelykortti

Sunday, April 25th, 2010
Pandaliinit!
Oletteko jo kiiruhtaneet hankkimaan omat Pokopetsinne? Jokaisella Pokopetsillä on tällainen esittelykortti:
Pokopet Profile
Tällaiset nappulat ovat kuvan alla:
Gassi
–> tästä Pokopetsin voi viedä kävelylle
Eat
–> tästä sitä ruokitaan
Trick
–> ja tästä näette millaisia pieniä temppuja lemmikkinne osaavat tehdä
Kortin oikealla puolella on tyhjiä kenttiä, jotka eivät ole vielä käytössä. Vielä… :cool: Nimittäin jossain vaiheessa Pokopetsit pääsevät kisaamaan keskenään, ja näitä kenttiä tarvitaan sitä varten. Mutta se tulee aikanaan, ensin lemmikkien täytyy tottua uusiin omistajiinsa. :)
Älkää unohtako ruokkia ja ulkoiluttaa lemmikkejänne!

Tassuittain,
Max

Ella – kuuluisa filmitähti

Sunday, April 25th, 2010
Heippa kaikki!
Ennen kuin kipitämme linnan saliin juhlimaan, Ella lupasi kertoa jännän tarinansa loppuun. Mihinkäs jäitkään? Ai niin, peilikuvasi nykäisi sinut mukaansa ja yhtäkkiä seisoit punaisella matolla… :shock:

…keskellä salamavaloja! En meinannut nähdä mitään, kun ne häikäisivät silmiäni. Kaikki ympärillä huusivat nimeäni. Mietin vain, mistä kaikki tunsivat minut. Ja sitten tajusin, että olin iso filmitähti! Kuvaajat taistelivat siitä, kuka saisi parhaan kuvan otettua, koska lehdet maksaisivat siitä paljon rahaa. Aloin siis poseerata, kuten olin harjoitellut peilin edessä: toinen jalka hieman koukussa, käsi lanteilla, lentosuukko… kunnes joku alkoi töniä minua. Kuulin väkijoukosta jonkun sanovan: “Herää, poltat vielä nenäsi!”

Ai salamavaloissa? :mrgreen:
Nenäni? Häh? No, ehkä jo arvaattekin, että se olikin vain unta… :( Lili herätti minut solariumista, johon olin nukahtanut hetkeksi. Ne kirkkaat valot, ja huudot olivatkin tulleet vain solariumin lampuista ja Lilin yrityksistä herättää minut… :oops: Voih, en olekaan filmitähti vain ihan tavallinen Ella… :(
No, mä kyllä tykkään tavis-Ellasta paljon enemmän!  :roll:
Hih, kiitos Max :oops: Oli kyllä ihanaa unelmoida tähden elämästä. Mutta tänä viikonloppuna elokuvajuhlissa voimme kaikki olla tähtiä! :razz: Siellä on hienot koristeet ja kaikki! Eikös olekin kivaa, että saimme isot bileet järkättyä kaikille!

Niinpä! Mennäänpä siis linnaan, jossa punainen matto on levitetty kaikille Pandoille! Tästä saatte varmaan hienoja harvinaisia kuvia blogeihinne… Pidetään hauskaa!

Tassuittain,
Max ja Ella

max_redaktion ella_redaktion
P.S. Elokuvasalissa oleva valkokangas on vain juhlarekvisiittaa. Siellä ei siis vielä valitettavasti esitetä leffoja! Mutta ehkä joskus vielä esitetään… ;)

Kuka haluaa oman Pokopetsin…? + Be Smarter

Saturday, April 24th, 2010
Heipparallaa parhaat Pandat!
Vihdoinkin se on tapahtunut! Pokopetsit ovat valmiita adoptoitaviksi!!! Juhuuuu! :mrgreen:
Eloise on vihdoinkin parantunut, ja odottaa teitä jumpiidakon luona. Hän tarvitsee ensiksi apuanne hain näköisen pelättimen tekoon, ettei Bonez palaisi enää koskaan Panfuun. Sitten hän antaa kuvaston käyttöönne, ja sieltä löytyvät Pokopetsit! Sitten hän lähtee taas auttamaan muita uhanalaisia eläimiä maailmalle.

:D :D :D

Menkääpäs siis ladolle, niin saatte pian oman Pokopetsinne! :D Vain kultapandat saavat valita, minkä Pokopetsin haluavat, mutta ei hätää: myös tavallisille Pandoille on luvassa oma ilmainen Kipinäinen, kun he ovat tehneet Pelasta Pokopetsit-tehtävän! ;)
Toinen pikku juttu: Be Smarter
Monet ovat harmitelleet sitä, että San Franpanfussa olevä pelikärry Be Smarter ei toimi. :( Panfun korjaajat työskentelevät ahkerasti sen korjatakseen. Välillä koneet eivät toimi yhtä hyvin kuin toivoisimme… Mutta koittakaa jaksaa vielä odotella. :)

Saimmekin siitä puheenollen aika kivan yllärin Panfun keskuksesta. Kaikille viimeisen viikon aikana kirjautuneille Pandoille on laitettu pieni yllätys varastolaatikkoon. Se annetaan lohdutuksena teknisistä ongelmista, ja piristyksenä siitä, että olette joutuneet odottamaan Pokopetsejä:
sorrycup
Wou, oonkin aina halunnut pokaalin! :cool:
HUOM! Tänään meillä onkin niin paljon ilmoitettavaa, että jätetään osa huomiseksi… ette varmaan malttaisikaan nyt lukea, kun pääsette hakemaan Pokopetsejänne, vai mitä?! ;) Alla olevassa viestissä ilmoitetaan disko-kisan voittajat, ja huomenna lupaamme kertoa lisää Pokopetsien hoidosta, ja miten jatkui tarinani punaisella matolla… Nyt onkin syytä juhlaan, jotan nähdään linnassa elokuvajuhlissa (tänään ja huomenna)!

Tassuittain
Max ja Ella


pian:
 

Ellan ja Maxin veto

Monday, July 26th, 2010 Morjens Pandat!
En haluaisi kehuskella, mutta voitin eilen Maxin kaikissa kisoissa! :D Ensin päihitin sen surffauksessa ja sitten Stellatipuni voitti Maxin Rillipörrön 13 kisassa!!! :mrgreen: Otin kuvan Stellan voitontuuletuksesta:


Älä huoli Max, leikkasin Rillipörrösi pois kuvasta, niin sun ei tarvitse nähdä sen pettynyttä ilmettä, se olisi liian ilkeää… Luulen, että teidän pitäis antaa Maxille vähän vinkkejä, miten hän kannustaisi rillipörröään vähän paremmin ensi kerralla.  ;)
Minulle? Vinkkejä? Se, että voitit, oli puhtaasti aloittelijan tuuria. Et vain huomannut, että Rillipörröni antoi sun Stellan vain voittaa. Se, kuten minäkin, on kuitenkin herrasmies! :cool: Jos se olisi tehnyt parhaansa, Stellasi olisi nähnyt siitä vain niin sanotusti takavalot! ;)

Vai niin? Sittenpähän nähdään, oletko niin hyvä kuin väität. Vai mahdatkohan olla vain huono häviäjä… Minulla on idea, miten voit todistaa sen. :idea: Otetaan vielä yksi juoksukisa, mutta tällä ketaa lyödään siitä vetoa! :D
[NIELAUS] Öööö… no selvä. Jos ehdottomasti haluat kerran hävitä…

Oletkos vähän hermona? Sovitaan, että häviäjän… pitää pestä toisen hampaat viikon ajan! :D

Häh?!!
No, sinunhan ei tarvitse siitä välittää, koska et aio hävitä vissiin kuitenkaan? :lol: Sovittu?

Sovittu…
Tassuittain
Max ja Ella

P.S. Pssssst… Rillipörröni ei ole yhtään niin kova juoksemaan kuin olin kuvitellut… se ei pärjää Ellan Stellalle. En vaan kehdannut sanoa sitä Ellalle!!! :( Mitä oikein teen???
 
tästä tekstistä tulee aika pitkä joten jatketaan myöhemmin!!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti