heippa kaikille!
toivottavasti pidät blogistani jos pidät liity lukijaksi!






Lukijat

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

katsaus vuosien varrelta panfussa2

moi jatketaan siitä mihin jäätiin
muutaman viikon jälkeen
Posted in Ajankohtaista, Videoita Panfusta | 56 Comments »

Halloween-bileet tanssisalissa + uusi maantietovisa!

Friday, October 29th, 2010
Pelottavaa perjantaita, Panda-poloiset!
Hienoja uutisia ensinnäkin: Tänään 29.10. on KULTAPANDAPÄIVÄ!!! :) Tänään on myös aika aloittaa Halloween-kemut, ja linnan sali näyttääkin jo aika kutsuvalta, vai mitä? ;)

Valmistaudutaan pahimpaan, koska tuo ei näytä kovin houkuttelevalta. :???: Kamaria kertoi, että oli kuullut kaameaa naurunkäkätystä salista, eikä saanut siksi nukuttua ollenkaan viime yönä.
No odotas, kun näet mun asun, se vasta saakin veresi hyytymään. :cool: Olen kummitus! Buhuhuuuu!
Kummitus? :lol: Leikkaatko 2 reikää lakanaan, vai?
No äläpä suotta siinä myhäile. Tulet järkyttymään, Ellaseni pienoinen… Hahahahaaaaaa :evil:
Odotan innolla. :mrgreen: No mitäs ihmettä mä sitten laitan päälleni? Olen selaillut kuvastoa tuntitolkulla, enkä oikein keksi. Olisiko teillä ideoita, Pandaset? Tai kertokaa ainakin, mitä itse aiotte laittaa. :) Nähdään juhlissa viikonlopun aikana!

Tassuittain
Max & Ella
******HUOM! Kilpailu on päättynyt!******
P.S. Muistatteko vielä sen maantietovisan, jonka järkkäsimme viime kuussa? Se liittyi siihen mennessä julkaistuihin vaatekisan voittajien kotimaihin. Sen jälkeen kuvastossa on julkaistu taas 4 uutta maata, joten on aika uudelle kisalle! Vastatkaa kommentilla sunnuntaihin mennessä. Arvomme oikein vastanneista 3 voittajaa, jotka saavat viikon Kultapaketit! Julkaisemme vastauskommentit vasta maanantaina (niin kukaan ei voi luntata muilta) ja ilmoitamme voittajat samalla.
Maat, joista visaillaan tällä kertaa ovat Ranska, Puola, Hollanti ja Tanska.
1. Mikä on kaikkein itäisin näistä maista? Sen kaksi tunnetuinta kaupunkia ovat Krakova ja Varsova.
2. Näistä maista pienin ja pohjoisin kuuluu Suomen kanssa pohjoismaihin. Mikä se on? ;)
3. Mikä näistä maista on tunnettu herkullisista juustoistaan ja patongeistaan?
4. Millä näistä maista on kaksi virallista nimeä? Toinen niistä tarkoittaa, että pinnanmuodoltaan valtio on alankoa, eli matalaa ja tasaista.

Toivottavasti teillä on hauskaa ratkoessa, ja ehkä opittekin jotakin. ;)
******HUOM! Kilpailu on päättynyt!******

Halloween-reseptikilpailun voittajat!

Thursday, October 28th, 2010
Hei reippaat Pandat!
Voi tätä reseptien määrää! Olen todella iloinen ja ylpeä teistä pikku-Pandoista! Minulla meni koko yö reseptejä lukiessa, voitteko uskoa! Parhaiden reseptien valinta ei ollutkaan aivan helppo, koska teidän kaikkien reseptit kuulostivat niin herkullisilta ja hurjilta. :)

Pitkän tuumailun jälkeen valitsin seuraavat kolme Pandaa voittajiksi: Keppihevonen, jujo ja jakster1!

Paljon onnea voittajille! Ja tässä tulevat reseptit:
Keppihevosen resepti: SUKLAAROTAT
Ainekset:
2,5 dl suklaalastuja
1 rkl kasvisrasvaa
48 kuivattua aprikoosia
puuvartaita
48 pientä suklaaraetta
mustaa nauhalakritsaa
24 paahdettua maapähkinän puolikasta
24 pehmeää toffeekaramellia

Tee näin:
Pane suklaalastut ja kasvisrasva mikroaaltouunia kestävään kulhoon ja lämmitä niitä korkeimmassa lämpötilassa noin minuutti. Sekoita ja lämmitä vielä minuutti. Sekoita uudestaan, kunnes seos on tasaisen sileää.
Keihästä yksi aprikoosi kerrallaan puuvartaaseen ja kasta sulaan suklaaseen. Työnnä toisella vartaalla suklainen aprikoosi leivinpaperin päälle, kasta nopeasti toinen aprikoosi samalla tavalla ja kiinnitä se edelliseen niin, että rotalle muodostuu vartalo. Jos osien välille jää suklaaton osa, levitä suklaata niin, että rotista tulee kokonaisia.
Tee pienistä suklaarakeista rotalle silmät ja nauhalakritsasta viikset. Muotoile pehmeistä toffeekaramelleista hännät ja työnnä maapähkinän puolikkaat korviksi. Pane rotat jääkaappiin, kunnes suklaa on kovettunut.
Annoksesta tulee 24 rottaa.
jujon resepti: KUPLIVA VIHREÄ TAIKAJUOMA
Kaada lasiin Smurffi-limua ja lisää siihen vähän vanilija jäätelöä ja sekoita.
Se alkaa kuohuta tai poreilla kovaa.
Lisää 3-5 vihreää viinirypälettä ja pilli.
Juoma on valmis!

jakster1:n resepti: NOITA-AKAN HALLOWEEN MUFFINSSIT
2 kananmunaa
2 dl sokeria
3½ dl vehnäjauhoja
1 dl kurpitsaraastetta
2 tl leivinjauhetta
(2 tl kaakaojauhetta)

Ota 3  samankokoista läpinäkyvää lasia. Riko yhteen lasiin kananmunat. Kaada toiseen lasiin sokeria sen verran, että sokerin pinta on tasoissa kananmunanesteen kassa. Kolmanteen lasiin kaadetaan yhtäpaljon jauhoja. Kaada munat ja sokeri kulhoon ja vatkaa vaahdoksi. Lisää jauhot, kurpitsa, leivinjauhe ja kaakaojauhe yms. Sotke kaikki yhteen. Kaada taikina muffinssivuokiin ja paista 225 asteisessa uunissa n. 15 min.
Suuri kiitos vielä kaikille Pandoille, että osallistuitte kilpailuun. Olen laittanut kaikki reseptit talteen, jos satun uusia tarvitsemaan. HYVÄÄ HALLOWEENIA PANDAT!

Love & Peace,
Kamaria

P.S. Ilouutinen kaikille muillekin Pandoille: Huomenna on Kultapandapäivä!! Pukeutukaahan siis karmeimpiin asuihinne ja tulkaa linnan saliin Halloween-juhliin!

Ranskalainen prinssi ja prinsessa

Thursday, October 28th, 2010
Moiiii Pandat,
Olen vihdoinkin löytänyt unelmieni prinssin! :D
Tiedän, Ella. :cool: Mun onkin ollut tarkoitus kertoa sulle, ettei se ole Penny, josta mä tykkään, vaan…
MIKÄ HATTU! Vau! Tuo sulka on hurmaava! Ja sininen viitta tuo esiin todellisen herrasmiehen eleganssin.
:?: Hattu…? Sulka…? Sininen viitta??? :shock: Aaaa! Sä puhutkin tuosta kuvaston uusimmasta mallista… :oops:

No, en nyt kutsuisi tuota sukkahoususankaria niin komeaksi… :roll:
Mun mielestä lolo4283 Ranskasta on tehnyt hienoa työtä näiden voitokkaiden malliensa kanssa! :) Ehkä tässä olisi nyt asuvaihtoehto sellaisille Pandoille halloweeniksi, jotka eivät perusta kaiken maailman pahiksista, möröistä ja laitapuolen kulkijoista… Jokos odotatte huomisia juhlia kovasti? Kamaria kertoi, että linnan ovat jo vallanneet kummitukset ja haamut… :shock:
Tassuittain
Ella & Max

Carl Caruson halloween-kepponen

Wednesday, October 27th, 2010
Moi Pandat,
Olen ihan raivoissani! Tämä mikälie hyttysten metsästäjä Carl Caruso onkin vissiin aika jekkuilija! :mad: Hän saisi minun puolestani painua takaisin eläintarhaan silittämään krokotiileja! Ja sitä ennen hän voisi syödä kyllä sen Bonez-naamarinsa. Jaa mitä? No, hän huijasi minut uskomaan, että Bonez olisi palannut Panfuun – ja uskottelemaan sen teille samalla! :shock: Grrr! Ja sitten hän vielä väitti, että siellä olisi joku iso ansa Bonezia varten. Minähän se lopulta olin, joka ansaan lankesin… :oops: Jouduin nykäisemään häneltä naamarin päästä, että uskoin sen todeksi:

Tosi hauskaa… :roll: Mutta tuo virne hyytyi kyllä pian, kun voitin hänet Kivi-paperi-saksissa! :cool:
Voi Max, voi Max… eikös sinulla ole yhtään huumorintajua? Minusta se oli tosi hauska idea, että hän pukeutui pahikseksi ja veti meitä nenästä. Onhan nyt halloween! Halloweenina on tarkoituskin vähän jekutella ja pukeutua kaiken maailman örkeiksi ja önnelöiksi. Onpa kiva nähdä mitä kaikkea on luvassa perjantaina alkavissa bileissä. Olettekos jo käyneet pelaamassa kivi-paperi-saksia Bonezia… öhöm, siis… Carlia vastaan? Voitte voittaa halloween-asun tai esineen! :)
Tassuittain,
Ella
& Max

Bonezille ansa viritettynä

Tuesday, October 26th, 2010
Moi Pandat!
Me ollaan yritetty etsiä johtolankoja Bonezista, mutta niitä ei vain näy… Eivätkä Pokopetsitkään näytä huomanneen mitään pelottavaa. Olen nimittäin varma, että jos Bonez tosiaan on kehdannut näyttää naamansa Panfussa, se liittyy jotenkin Pokopetseihin. Se ahne häikäilemätön ryökäle on tuhat-prosenttisen varmasti rakkaiden lemmikkiemme perässä! :mad:

Carl Caruso oli nähnyt siis Bonezin liikuskelevan linnan ympäristössä. Hän kertoi rakentaneensa ison ansan, jolla saamme Bonezin kiinni! Hän pyysi meitä kaikkia menemään linnan pihalle iltapäivällä, jotta yhdessä pystymme saamaan Bonezin ansaan… :shock: Kuulostaa pelottavalta! Mutta Carl on kyllä tosi taitava tämmösissä jutuissa. Hän on nähnyt vaikka mitä seikkailuillaan maailmalla.
Jaahas. :roll: Kuulostaa kyllä hieman epäilyttävältä. Miten voi olla, että Carl on siis ainoa, joka on nähnyt hänet…? Osa teistä kyllä kertoi myös nähneensä merkkejä Bonezista. Kiitos huomioistanne! Niistä voi olla apua, vaikka nyt vielä näyttääkin aika toivottomalta. Joku jopa kirjoitti, että KRUCIO oli tullut hänen puumajaansa ja antanut hänelle Kultapaketin! :lol: Koittakaa pitää päät kylminä, älkää sentään alkako houruilla… ;)
Taidan kysyä Carusolta vielä tarkemmin minne hän seurasi Bonezia ja miten lähelle hän pääsi… hän on tosi rohkea, Brasiliassa hän oli taistellut krokotiilin kanssa!
Just joo… Sellaisiako juttuja se “Indiana Jones” sinulle oikein kertoilee? Hän on tasan nähnyt krokotiileja vain eläintarhassa, hehe. :cool:
Taidat olla vähän kateellinen, Max? ;) Tulkaa tänään iltapäivällä linnan pihalle. Ja tiedättekös mitä viikonloppuna on luvassa linnassa? Halloween-bileet! Ja siellä kuulemma kummittelee… :shock:
Tassuittain
Ella & Max

P.S. Ehkä kannattaa pukeutua näihin historiallisiin asuihin, niin on linnassa kuin kotonaan. Ne on suunnitellut Panda nimeltä Minerva Ranskan Panfusta, joka on tämän viikon uusin tulokas kuvastossa:

Ja tuossa ritarin asussa olette varmasti suojassa Bonezilta. ;)

Halloween-reseptikilpailu!

Monday, October 25th, 2010 *** HUOMIO KILPAILU ON PÄÄTTYNYT ***
Hei kaikki Pandat!
Kuulkaahan, olen hieman kyllästynyt leipomaan kuuluisia suklaakeksejäni ja nyt Halloweenin kunniaksi olisi hurjan mukavaa valmistaa Halloween-aiheisia leivoksia, ruokia tai juomia! Siispä tarvitsenkin teidän Pandojen apua! :)

Kertokaapa minulle suosikki Halloween-reseptinne ja laittakaa se tänne kommenteihin. Muistakaa, että reseptien tulisi olla lyhyitä ja helppoja valmistaa. Reseptillä tulisi olla myös osuva, Halloween-juhlaan sopiva nimi. Odotankin jo innolla millaisia hurjia herkkuja tai taikajuomia olette keksineet! Mieluiten haluaisin teiltä ihka oikeita reseptejä. :)
Kilpailuaika päättyy keskiviikkona 27.10 klo 18.00! Halloween-resepteistä valitsemme 3 parasta ja voittajat palkitaan viikon Kultapaketilla sekä Halloween asulla! Tytöt saavat Morticia asun ja pojat luurankopuvun!



Love & Peace,
Kamaria
pian vuosi vaihtuikin jo vuodeksi 2011!!!!!!

Ilotulituksia ja ennustuksia

Friday, December 31st, 2010 Hyvää uuden vuoden aattoa maailman parhaat Pandat! :mrgreen:
Olettekos nukkuneet hyvin varastoon, että jaksatte valvoa tänään? ;) Keskiyöllä pamahtaa käyntiin vuosi 2011!
Viime päivien ajan me ollaan juostu ympäri Panfua kuin päättömät kanat etsimässä niitä palavia dynamiittipötköjä. :shock: Huh! Nyt Panfu on pelastettu, ja myöskin Mannyn kauan kaivattu Pandatulitusspektaakkeli. Ei kun ilopandatus-show…? Tuli-ilotuspandaakkeli?  :shock:
Max varmaankin yrittää sanoa, että tänään alkavat upeat ilotulitukset, jotka voi nähdä tulivuorella aina tasatunnein! Ja Manny toivoo, että pukeudutte parhaimpiinne. Jos tekee mieli shoppailemaan, Lilin viimeisimmät luomukset ovat tulleet kuvastoon eilen:

Kamaria istuskelee ja meditoi luolassa parhaillaan, ja valaa tinaa halukkaille. Käykääpä kuulemassa mikä teitä odottaa ensi vuonna. Mä ainakin toivoisin, että pääsen ratkomaan entistäkin jännempiä mysteereitä, niin kuin oikea etsivä!
Ja mä toivon, että löytäisin vihdoinkin rakkauden… :roll: Ehkä Kamaria näkee tulevan poikaystäväni tinaköntissä. :D Se saattaa kuulostaa mahdottomalta, mutta Kamaria on kyllä lahjakas. Viime vuonna hän näki tinassani pöydän muodon, ja ennusti, että minut kutsutaan isoihin juhliin.
Ja mitäs sitten tapahtui…?
Minut kutsuttiin varmaan sadoille synttäreille Panfussa tämän vuoden aikana. :D Harmi vain, etten kaikille ehtinyt menemään. :(
Ehkä pitäisi kysyä Kamarialta, voisiko hän kloonata meidät, niin votaisi olla monessa paikassa yhtä aikaa. :mrgreen:
Riehakasta Uutta Vuotta!!
Max
& Ella

jatketaan taas myöhemmin!
tassuittain heikkopeikko :) 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti